خبرنگارزن مستقل

این سایت به آزادی بیان احترام میگذارد و در چارچوب قانون ،اخلاق و نظام اسلامی گام برمیدارد.

خبرنگارزن مستقل

این سایت به آزادی بیان احترام میگذارد و در چارچوب قانون ،اخلاق و نظام اسلامی گام برمیدارد.

هرمیداس باوند: روحانی به خواست مردم پاسخ داد

مذاکرات هسته ای بُرد - بُرد بود

تهران - استاد روابط بین الملل دانشگاه امام صادق (ع) گفت: دکتر « حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران با موفقیت در مذاکرات ژنو توانست به خواست مردم که در انتخابات ریاست جمهوری نمود پیدا کرد، پاسخ دهد.

« داود هرمیداس باوند» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، در خصوص توافق هسته ای ایران با کشورهای عضو 1+5، اظهارداشت: دولت یازدهم توانست در مذاکرات هسته ای خود با اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد و آلمان موفق لازم را به دست آورد.


هرمیداس باوند با اشاره به این که این توافق یک نقطه عطف در روابط بین المللی ایران است گفت: باید تمام تلاش خود را بکار گیریم تا با حمایت داخلی برای حرکت به سمت توافق نهایی در 6 ماه آینده گام برداریم.

این تحلیلگر روابط بین الملل با اشاره به این که این توافق اولیه امید را در دل مردم ایران زنده کرد اذعان داشت: قطعا این توافق بازتاب های اجتماعی و اقتصادی خوبی را برای ملت ایران در پی خواهد داشت.



**مذاکرات هسته ای بُرد - بُرد بود

هرمیداس باوند با اشاره به انعکاس گسترده مذاکرات ایران با اعضای دایم شورای امنیت سازمان ملل متحد و آلمان یادآور شد: با توجه به حساسیت موضوع هسته ای ایران و موضع گیری های برخی نظام های منطقه همچون اسرائیل، این مذاکرات از اهمیت ویژه ای برای جهانیان برخوردار بود.

وی افزود: به دلیل جوسازی های دشمنان، جهان به دنبال کسب اطمینان از صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای ایران بود که خوشبختانه تهران همان طور که اعلام کرده بود، با این توافق به جهانیان اطمینان داد.

این استاد دانشگاه امام صادق(ع) یادآور شد: علاوه بر آن در این مذاکرات حق غنی سازی ایران به رسمیت شناخته و گام های نخست به منظور رفع تحریم های علیه ایران برداشته شد.

هرمیداس باوند تصریح کرد: با توجه به نتایجی که در این مذاکرات به دست آمد می توان این مذاکرات را بُرد - بُرد ارزیابی کرد.



*** توافق ژنو مقدمه ای برای ارتباط با غرب

هرمیداس باوند، توافق در مذاکرات ژنو را مقدمه ای برای ایجاد ارتباط قوی تر بین ایران و غرب دانست و گفت: توافق صورت گرفته می تواند مقدمه ای برای ارتباط بیشتر با دنیا و کشورهای عضو گروه 1+5 بویژه آمریکا باشد.

این تحلیلگر مسائل بین الملل تاکید کرد: البته نباید فراموش کرد که ایجاد روابط بهتر مستلزم راضی نگه داشتن گروه های مختلف است.

هرمیداس باوند ادامه داد: به عنوان مثال آمریکا برای بهبود این روابطه در اظهار نظرهای خود به دنبال راضی نگه داشتن اسرائیل و دیگر گروه های افراطی است.

وی با بیان این که نباید به این اظهارنظرها توجه کرد گفت: موضوع مهم برای ما اصل توافق و ماهیت آن است از این رو برای مثبت نگه داشتن فضا ایجاد شده نباید چندان به این اظهار نظرها که صرفا برای راضی نگه داشتن افراطیون مطرح می شود، توجه کرد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد