خبرنگارزن مستقل

این سایت به آزادی بیان احترام میگذارد و در چارچوب قانون ،اخلاق و نظام اسلامی گام برمیدارد.

خبرنگارزن مستقل

این سایت به آزادی بیان احترام میگذارد و در چارچوب قانون ،اخلاق و نظام اسلامی گام برمیدارد.

بفرمایید شام در خبرنگار مستقل

دسر کاسترد

 
موادلازم:
شیر:دو پیمانه
پودر نشاسته و پودر کاسترد:از هر کدام دو قاشق غذاخوری
شکر:100 گرم
آب :دو پیمانه
پودر ژلاتین
انار:چهار قاشق مرباخوری
انار دانه‌ شده:یک قاشق غذاخوری
پسته خام:18 عدد
بادام درختی و فندق و بادام هندی خام از هر کدام: 9 عدد
طرز تهیه :
این دسر خوشمزه را با انار تهیه نمایید که رنگ بسیار زیبایی دارد. در ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف می‌ریزیم. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده می‌ریزیم. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه کرده‌ایم روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود و روی آن را با خامه تزئین می‌کنیم.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد